Elindulás

Sziasztok!

Tegnap újra elindult a csatornám egy vloggal, és egy előkészítő epizóddal. Izgalmas volt szombat reggel ezzel kezdeni a napot, elrontani két komplett felvételt, hogy harmadjára rendben felkerülhessen tecsőre 😉 A vlog első felvételénél totál elfelejtettem bekapcsolni a felvételt. 30 percnyi monológ veszett kárba, pedig tök jó volt, még nekem is tetszett 😉 Sajnos, a kép megvolt, de rámondani szöveget túl körülményes lett volna. Aztán a renderelés siklott ki, és csinálhattam újra. Szerencsére akkor már a felvételt nem kellett újracsinálni, csak a vágást. Végül ez lett belőle:

A másik, már Agalon napos videót ehhez képest simán csináltam meg. Negyedik nekifutásra sikerült rendesen nyitni, és második renderelésre oké is volt az egész. Az elsőnél nem vettem észre, hogy a profile-om neve az igazi nevem, ezért ki kellett utólag kockázni a Notepad++ fejlécéből. Könnyebben ment, mint vártam, a Hitfilm 4 végzi a dolgát 😀 Egy dolgot viszont nagyon elrontottam ezzel a videóval! Megígértem, hogy az első epizód Let’s Play szerű lesz, és hogy szombat reggel veszem fel, hogy friss legyen. Ezzel elértem, hogy addig nem játszhatok a saját szerveremen 🙁 Ügyes Messen, jó Messen 😉 Végül ez a videó is felkerült:

A következő, szerdai epizódot, ami ugye bármi lehet, vasárnap megterveztem, és – remélem – ma le is forgatom. Ha nem, akkor holnap. Szerdán nem lesz időm rá, úgyhogy mindenképpen ki fogom próbálni a korábban felveszem dolgot.

Rengeteg levelet és üzenetet kaptam, amikre próbáltam válaszolni is. ha valaki esetleg kimaradt, jelezze, és pótlom 😉 Köszönöm mindenkinek a támogatást, és e hét szombatig….

Kitartást! 😀

M.

Kategória: Külvilág | A közvetlen link.