Helyzet

Sziasztok!

Három dologról kell említést tennem.

fabrikatorminiorangeAz első, hogy a Fabrikator Mini még mindig a Posta könyörületére van bízva. Jövőhéten szabadságon leszek, hogy a felgyülemlett elintéznivalót legyen időm rendezni (= no pihi), ezért gondban vagyok. A munkahelyre kértem a szállítást, és ha jövőhéten hozzák ki, probléma, hogy ki veszi át. Ráadásul fizetni is kell valamit az embernek. Ha jól tévedek, vámügyintézést. Eh, ez kezd egy rémálomhoz hasonlítani! A Prusa I3 Hephestos-t gyakorlatilag teljesen tönkretettem, szóval már nagyon várom a kis Minit.

A második dolog, hogy kedden megrendelem az új gépemet az IPON-tól. brutális lesz, de a specifikációját majd csak akkor írom ide meg, ha már ténylegesen megrendeltem.

Trium DeltaA harmadik, hogy szerelembe estem egy karcsú, szolgálatkész, mégis strapabíró szépségbe: a Trium delta 3D nyomtatóba a The 20 Microns-tól 🙂 Kedden ennek a gyönyörű jószágnak a backelője leszek, így június közepén/végén lehet, hogy lesz egy ilyenem. Már ha a kickstarter project sikeres lesz. Én drukkolok 🙂 Mindig is érdekelt a delta nyomtató technológia, és előbb-utóbb úgyis szereztem volna egy ilyet magamnak 😉

Szóval, ennyi történt, fog történni így Húsvét körül. Leblogoltam, mert miért ne.

M.

Kategória: 3D nyomtatás, Külvilág | A közvetlen link.