Elkezdődött

Sziasztok!

Gondoltam, írok egy státuszjelentést arról, hogy hol is tartok a filmkészítés projecttel, és arról is, hogy mi történik, és miért a Youtube csatornámon. Nah, csapjunk is bele! 

A legutóbbi videóm óta azon dolgozom, hogy a filmkészítéses anyagot összerakjam. Amikor a felvezető videóhoz próbáltam renderelni pár bemutatót rájöttem, hogy a laptopom ehhez édes kevés. Szegény megizzad még a legegyszerűbb szerkesztésektől is, nem hogy egy csili-villi fénykardpárbajtól 😉

Nyomtatóbél Szétszedett nyomtatóKözben befejeztem az első változatát a forgatókönyvnek, és rájöttem arra is, hogy szükségem van a 3D nyomtatómra, amit még nyáron sikerült elrontanom. Néhány kellékhez, illetve a plot része is, ezért működnie kell. Tegnap este ezért szétszedtem, és adtam magamnak két hónapot, hogy újra összerakjam, de most már rendesen. (Képek balra a szétcincálás utáni állapotról) Elvégre, csak tanultam valamit a korábbi hibákból 😀 Vagy nem 😉 Csak halkan jegyzem meg, hogy már kinéztem a következő példányt is, egy Printrbot Play személyében.

E mellett egyre gyakrabban előfordul, hogy a wifi használhatatlanul belassul. Ennek oka egyszerű: egy csendes napon is legalább negyven élő wifi router van lőtávolban, ezért az összes csatorna túlterhelt.

Ezen kívül egyre kevésbé tetszik, hogy az ölembe kell tartani a laptopot egy olyan fotelben ülve, ami abszolúte nem erre lett kitalálva, ráadásul egy böhöm laptophűtővel együtt, amitől el se fér rendesen a laptop.

Szóval, úgy döntöttem, hogy lecserélem az egész hóbelevancot, és újratervezem az egészet!

A fő oldalon lesz egy ToDo menüpont, amiben felsorolom, hogy miket kell még tenni azért, hogy ez meg is legyen. Az csak egy lista lesz, semmi szöveg. Igazán nekem fog segíteni, hogy bárhonnan el tudja érni a listámat, ha valamit éppen újra akarok tervezni, vagy gondolni.

Szóval, ezzel kezdem az új évet, és terveim szerint március végére kész is lesz a nagy házalakítás.

Addig is, kitartást!

M.

Kategória: Külvilág | A közvetlen link.