Buildcraft és Applied Energestics

Sziasztok!

Múlt héten elég sokat vacakoltam a pack finomhangolásával, tesztelésével, bugok vadászásával. Az egyik bug, amire már régen kerestem a választ, hogy miért nem lehetett Buildcraft tárgyakat craftolni. Semmit. Egy árva wooden pipe-ot sem. A recepet megjelent, látszólag ki is lehetett venni a crafting table-ből, de azonnal visszaugrott nyersanyaggá a cucc. Emlékeztem rá, hogy már találkoztam a jelenséggel, de sehogy sem tudtam visszaemlékezni, mi volt az oka.

Megkértem egy barátomat, ugyan nézzen már rá a csomagra, és ha megtalálja a probléma okát, szóljon. A srác java expert, 10 éve dolgozik java fejlesztőként, két éve Minecraft megszállott, számos bukkit és forge fejlesztése van. Szóval ért hozzá.

Ő sem találta az okát a problémának. Ma reggel, végre egy pihentető alvás után hirtelen ébredtem, a fejemhez kaptam, és egy nyomdafestéket nem tűrő, közel negyed órás vélemény-nyilvánítás után ránéztem a szerverre, és meglett a probléma oka.

Oltári ciki, de elfelejtettem a szerveren levenni a .jar után a .disabled jelzőt 😀 Most már rendben működik a craft, és az ME rendszerekhez is generálódik a certus quartz.

Ég a fejem, ezt nagyon benéztem.

M.

Kategória: Minecraft | A közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) Buildcraft és Applied Energestics bejegyzéshez

 1. Kacsavadasz101 szerint:

  Deepben összekaptam tegnap 15perc alatt 2×64 certus-t 🙂

 2. Messen Messen szerint:

  Az újragenerált Deepben sem?! o.O

 3. TrabiMan77 szerint:

  Hát most hogy akkora területet bejártunk mint ide Baku,ember legyen a talpán aki talál certust 🙂 Még deep darkban is…

 4. Kacsavadasz101 szerint:

  Minden ember hibázik… No de te ám a Möstör vagyol:)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.